0
  • Mån-Fre 10-18, Lör 10-15, Sön 12-15
  • Fri frakt över 300:- (ord 99:-)
  • Personlig service

Om oss

Sigtuna Sport Uteliv är en liten sportbutik mitt i vackra Sigtuna stad. Butiken startades 2010 av makarna Agrell som lade stort fokus på noga utvalda kvalitetsprodukter. Under åren har sortimentet anpassats både efter våra kunders önskemål och vår ambition att ha riktigt bra grejer. 

Idag är det Ludvig Harryzon som äger Sigtuna Sport Uteliv, och det är oftast han ni möter i butiken. Ludvig är en riktig sportnörd som alltid drömt om en egen sportbutik. Familjen Harryzon kallar ofta butiken för sitt andra hem, då det är där de spenderar stor del av sin tid. Just nu är sonen Hugo (1 år) på praktik ibland.

Vi är mycket stolta över de varumärken och produkter vi har och tycker det är roligt att få berätta om dem.

Här nedan kan du se alla vi som jobbar med Sigtuna Sport Uteliv. Ett litet gäng som brinner för god service!

Ludvig

Ludvig

Ludvig började jobba på Sigtuna Sport Uteliv 2013 som Team Sales ansvarig och tog över som ägare 2018. Ludde är den ni oftast möter i den fysiska butiken, den som svarar på alla mejl och är den som gör alla inköp av varor. Om Ludvig har någon fritid spelar han fotboll eller innebandy.

Favoritvarumärke: Houdini

Elliott

elliott

Elliott började sin praktik på Sigtuna Sport Uteliv 2020. Idag jobbar han mest med våran webshop, men har du tur kan du träffa på Elliott under helgerna när han jobbar i butiken.

Elliott pluggar handels-programmet på Arlandagymnasiet och har ett stort intresse för kläder & design.

Favoritvarumärke: Houdini

Camilla

camilla

Camilla jobbar främst med webbshopen och inköp, men hjälper ibland även till i butiken. Camillas intressen innefattar webbdesign, bågskytte och Bullet Journaling.

Favoritvarumärke: Röhnisch

Calle

calle

Calle kom till oss våren 2021 och jobbar extra i butiken när han inte är ute och flyger flygplan. Calle har tidigare tränat  både innebandy och fotboll, men ses numera mest på gymmet.

Favoritvarumärke: Under Armour

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen