0
  • Mån-Fre 10-18, Lör 10-15, Sön 12-15
  • Fri frakt över 500:- (ord 99:-)
  • Personlig service

OM OSS

Sigtuna Sport Uteliv är en liten sportbutik mitt i vackra Sigtuna stad. Butiken startades 2010 av makarna Agrell som lade stort fokus på noga utvalda kvalitetsprodukter. Under åren har sortimentet anpassats både efter våra kunders önskemål och vår ambition att ha riktigt bra grejer. 

Idag är det Ludvig Harryzon som äger Sigtuna Sport Uteliv, och det är oftast honom ni möter i butiken. Ludvig är en riktig sportnörd som alltid drömt om en egen sportbutik. 

Vi är mycket stolta över de varumärken och produkter vi har och tycker det är roligt att få berätta om dem.

Här nedan kan du se alla vi som jobbar med Sigtuna Sport Uteliv. Ett litet gäng som brinner för god service!

 

Ludvig

Ludvig började jobba på Sigtuna Sport Uteliv 2013 som Team Sales ansvarig och tog över som ägare 2018. Ludde är den ni oftast möter i den fysiska butiken, den som svarar på alla mejl och är den som gör alla inköp av varor. Om Ludvig har någon fritid spelar han fotboll eller innebandy.

Camilla

Camilla har jobbat som webbshoppsansvarig sedan 2018 och är numera även den som lägger schemat. På fritiden är det mest padel som gäller, men bågskytte är även ett kul intresse.

Elliot

Elliott började sin praktik på Sigtuna Sport Uteliv 2020. Idag jobbar han i butiken under helgerna.

Elliott har precis tagit studenten från handels-programmet på Arlandagymnasiet och har ett stort intresse för kläder & design.

Alexander

Alexander jobbar extra i butiken och gillar fotboll, innebandy och padel. Om ni har tur kan ni skymta honom på gymmet också!

Calle

Calle kom till oss våren 2021 och jobbar extra i butiken när han inte är ute och flyger flygplan. Calle har tidigare tränat  både innebandy och fotboll, men ses numera mest på gymmet.

Emelie

Emelie är våran Team Sales ansvariga och sköter det mesta kring tryck och föreningssamarbeten. Padel är ett nyfunnet intresse.

Joel

Joel började jobba extra i butiken våren 2022 och ses numera hos oss på helgerna. Joel spelar fotboll och golf på sin fritid.

Gustav

Gustav jobbar extra i butiken och gillar allt som har med uteliv att göra. Han har även ett stort intresse för innebandy.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen